Biblioteca de cunostinte

Spam dupa inregistrare domeniu ?

Din pacate incepand cu 2016 problema este tot mai stringenta, SPAMerii utilizeaza site-uri WHOIS (cum este de exemplu https://www.whoxy.com/newly-registered-domains/) cu domenii noi inregistrate. Baza de date Whois contine informatiile de administrare a domeniilor: Nume, Adresa, Email, Telefon).

Deoarece informațiile Whois sunt o bază de date accesibilă publicului, spammerii pot accesa aceste informatii și îl pot folosi pentru datele personale, deși acest lucru este interzis. Spamatorii găsesc modalități de capturare și utilizare a datelor, indiferent de sancțiuni. În acest caz, s-ar putea să primiți oferte pentru servicii și în unele (rare) cazuri, au fost difuzati viruși de calculator, spyware sau alt software rău intenționat. Am dori să subliniem că aceste activități se datorează entitatilor care abuză de baza de date Whois - acești spammeri nu sunt în nici un fel afiliati sau aprobati de SPEEDHUB.eu - nu avem control asupra acestor spammeri - alta decât adaugarea adreselor de email intr-un Blacklist pe serverele SPEEDHUB.eu. Astfel daca aveti gazduire web achizitionata de la speedhub.eu va rugam sa trimiteti o lista cu adresele de la care ati primit spam pentru a le adauga in Blacklist-ul nostru.


La o scurta cautare pe Google puteti gasi sute de astfel de topicuri in care este explicat fenomenul, in cele mai multe cazuri clientii dau vina pe compania prin care a inregistrat domeniul ca vanzand aceste informatii de coontact - ceea ce nu este adevarat.

Recomandarea noastra: Nu dati replay la acest tip de email-uri !

Nota finala: Astfel compania SPEEDHUB.eu NU comercializeaza/ofera gratuit catre terti aceste informatii de contact NICIODATA.

Multumim pentru intelegere.

Raspunsul a fost util?

 Tiparire

V-ar mai putea interesa si

WHOIS Privat

Momentan nu oferim servicii WHOIS Privat (de ascundere a identitatii administratorului unui...

Confirmare date de contact la inregistrarea domeniilor

Dupa confirmarea inregistrarii unui domeniu nou la SPEEDHUB.eu veti primi un email cu titlul...

2013 - 2018 SPEEDHUB SOLUTIONS SRL | MobilPay | Paypal